Help Masarang
vlnr Art Rooijakkers en Alexandra Vosmaer tijdens de opnames, een kaalgeslagen voormalig stuk regenwoud, waar een illegale palmolie wordt aangepland, en de rampzalige gevolgen van ontbossing- overstromingen in Tomohon, Noord-Sulawesi

Heeft u op 18 mei de uitzending van Helden van de Wildernis van Art Rooijakkers op Borneo gezien en de rampzalige gevolgen van palmolie industrie? Misschien wilt u dan Willie en Alexandra steunen bij hun werk. Dat kan op verschillende manieren. Masarang International helpt Willie al vele jaren, en wij zorgen ervoor dat uw donatie op de goede plek komt. Onze overheadkosten zitten onder de 5%.

1) Steun ons met een bijdrage

U kunt uw gift direct overmaken op onze rekening t.n.v. Masarang in Amsterdam:

Iban nummer: NL07RABO0132619008
Swift adres/BIC code: RABONL2U
Rekeningnummer: 132619008
Bank: Rabobank, Amsterdam

onder vermelding van
Herbebossing. Koop een Suikerpalm!
Een suikerpalm kost ca €1 per stuk , en hoe meer bomen wij kunnen planten hoe meer bos behouden blijft voor de toekomst.

of

Voedsel voor de geredde dieren van het Tasikoki Wildlife Rescue Center
Tasikoki Wildlife Rescue Center is een groot opvangcentrum voor bedreigde wilde dieren op het Indonesische eiland Sulawesi. Dit centrum is, net zoals het Sintang Orangutan Center opgericht door Willie Smits. Het centrum heeft alleen al per maand ruim €4000 euro voor voedsel nodig. Het centrum vangt meer dan 400 bedreigde dieren op en meer dan 40 soorten. Van Orang-Oetans, zwarte kuifmakaken tot kakatoes.

Schenken

Wilt u periodiek schenken, stuurt u ons dan even een mail. Wij nemen dan contact met u op (mail naar info@masarang.nl).

Dierenopvangcentrum Tasikoki
De dieren in opvangcentrum Tasikoki

2) Vrijwilligerswerk met geredde wilde dieren
Wij hebben een enorme behoefte aan vrijwilligers in het opvangcentrum voor bedreigde wilde dieren “Tasikoki “ op Noord Sulawesi. Dit opvangcentrum is enorm belangrijk in de strijd tegen dierensmokkel, en de dieren zitten te springen om uw hulp. Het is een geweldige ervaring en een prachtige omgeving. Iedereen kan helpen, en veel jongeren, maar ook ouderen gingen u voor! Ook hiermee helpt Willie Smits zijn dromen te helpen verwezenlijken.

Wilt u meer informatie of direct al aan de slag in het opvangcentrum, neemt u dan contact op via de website Wildlife Volunteers.

Beelden over Tasikoki en een reisverslag.
In de Reünie van april 2011 (vanaf 43 minuten, 46 seconden) kunt u beelden van Willie en Tasikoki zien, en ook in dit filmpje krijgt u een indruk van wat vrijwilligerswerk op Tasikoki betekent.

Ook kunt u een reisverslag downloaden (of inzien) van een van onze vrijwilligers, die in 2015 in het opvangcentrum werkte.

Overig
Heeft u andere ideeën of suggesties stuurt u dan een mail naar onze postbus (info@masarang.nl)

Nieuwsbrief
Abonneer u op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de voortgang van de projecten van Willie Smits.

Meer info over Willies werk voor Orang-Oetans.
Het Sintang Orangutan Center dat in Helden van de Wildernis uitvoerig in beeld is, kunt u steunen via Orangutan Rescue.

Help Masarang
vlnr suikerpalmen groeien in het tropisch regenwoud, een kwekerij van suikerpalmen opgezet door Masarang, vrijwilligers bij het dierenopvangcentrum Tasikoki