Werk als vrijwilliger in het Tasikoki dierenopvang centrum in Indonesië

Het is mogelijk om als vrijwilliger te werken in het Tasikoki dierenopvangcentrum in Bitung, Sulawesi, Indonesië. Je houdt je bezig met de verzorging van de dieren en het onderhoud van het park binnen een internationale groep van enthousiaste vrijwilligers. Je komt in aanraking met de meer dan 200 geredde dieren van 40 verschillende soorten die momenteel in het centrum verblijven.

Meer informatie

Wil je meer weten over vrijwilligerswerk op Tasikoki, ga dan naar deze website, daar vind je alle informatie die nodig hebt om je een beeld van Tasikoki te vormen. Belangrijke informatie over de reisdocumenten vind je hier en heb je zin om naar Tasikoki te gaan neem dan even contact op via de contact button. Je wordt dan verder geholpen voor een zo’n prettig mogelijk verblijf op Tasikoki. Het is een unieke ervaring die je de rest van je leven niet meer zal vergeten!

Voor een inkijkje in 8 weken vrijwilligerswerk, kunt u hier het verslag lezen van vrijwilliger Myrthe Voormolen. Onderstaande film (van Raymond Hartman) geeft een goede indruk van het werken bij Tasikoki: